Kanker, hoe nu verder? Foto's van Laura zijn op deze site te vinden in het "Foto-album" onder "onze kinderen" en "dieren van leden" Het verhaal van Laura is te vinden onder "Bestanden" onder "over Laura". Verder staat er een link naar onze pagina onder "Links"
Club overleden kind Laura staat genoemd op het "Club Home" bij de namen die over het scherm voorbij lopen. Het verhaal van Laura staat onder "Nieuws","mijn verhaal", "verhaal van Laura". Foto's van Laura zijn op deze site te vinden onder het "Fotoalbum" in "Streep hun naam niet door"en "Namen" Verder staat er een link naar onze pagina onder "Links"
Vlinderforum

Welkom bij het Vlinderforum. Vlinder is het forum voor  rouwverwerking. Veel informatie en mooie gedenkboeken. Een gesloten gedeelte voor privacy, gedichten en veel meer. Natuurlijk kun je hier over je verdriet praten. Meld je aan met  een naam en wachtwoord. Tot ziens op Vlinder.
Laura wordt genoemd bij de button “1 t/m 5 jaar”
Brand een kaarsje voor een overleden kindje Laura's kaarsje brandt onder de letter L. Ook U kunt hier een kaarsje laten branden!
De vlindertuin Laura fladdert in tuin 21
Engeltjes Klik op "Engeltjes" om op het gedeelte van de overleden kinderen te komen. Klik nog een keer door. Laura staat vermeld onder de "Linken".
Samen sterk Laura staat op deze site in de "symbolenzee bezoekers". Naast een naamsvermelding ook de mogelijkheid om een foto te openen.
Bianca's gedichtensite Laura staat op deze site vermeld bij "brand een kaarsje" onder de rubriek "1-3 jaar". en bij "sites overledenen" bij "kinderen 1-9 jaar".
Kevin's sterrenhemel Een gedenkplaats voor overleden kindjes.
Laura staat in sterrenhemel 1.
Regenboog Memoriam Plaats hier een regenboogje voor je kind. Laura's regenboogje schittert op pagina 2.
Wolkenhemel Bezoek de wolkenhemel van Julienne en geef je kind er een mooi plekje. Laura zweeft in Wolkenhemel 2.
www.sterven.verzamelgids.nl Om Laura en vele andere engeltjes te vinden, klik op " in ons hart geborgen"
onder de rubriek "online nagedachtenis". Je komt dan op de pagina www.herdenken.verzamelgids.nl .
www.ingedachte.nl Laura is te vinden op deze site onder de letter V. Haar eigen herdenkingspagina alhier is gemaakt op een mooie zonnebloemen-achtergrond.
   Het Regenboogbos   Laura's favoriete liedjes waren "het grote berenlied"en "Elfje Rinkeldekinkel". Hier moest ze stil op liggen tijdens het bestralen. En natuurlijk had Laura ook zo'n mooie kristal!
CliniClowns Laura vond de clowns in het begin maar vreemd en wilde er niks van weten. De clowns speelden er dan ook heel goed op in door op de gang te blijven en haar voorzichtig te benaderen, iedere keer een paar stapjes dichterbij. Na een paar keer mochten ze zelfs tot aan haar bed naderen en praatte ze voluit tegen hun. Onze complimenten!!
Ronald McDonald Kinderfonds Het was ontzettend fijn om hier een kamer te mogen gebruiken, dicht bij Laura in de buurt. Laura noemde het huis altijd het "papa hotel". Immers, papa sliep daar en mama sliep bij Laura op de kamer.
In de wereld van kinderen hoort geen kanker. Stichting Racen tegen Kanker team gaat proberen geld bij elkaar te racen voor de KWF Kankerbestrijding.Dit bedrag zal aan het eind van het seizoen worden overgemaakt aan de KWF Kankerbestrijding, en specifiek voor de kinderen met kanker. Ze rijden met de namen van de “helaas” veel te vroeg overleden jongeren waar de stichting toch een band mee heeft opgebouwd. Deze jongeren mogen zeker niet vergeten worden omdat zij pas echt een “oneerlijke” race tegen kanker hebben gestreden en deze helaas hebben verloren. Als eerbetoon aan deze personen en aan de nabestaanden zullen ze rijden zoals de foto hiernaast laat zien.Kanker startpunt voor kanker patienten en naasten Laura is hier te vinden onder het kopje "Jouw verhaal" onder "Verhaal" en onder het kopje "In memoriam" onder "Specials!" op nummer 59.
Vereniging 'Ouders, kinderen en Kanker'

Een oproep voor Laura staat hier vermeld onder: Forum voor ouders/Oproepen/Medullo blastoom (Laura). Let op: dit gedeelte van de site is niet voor iedereen vrij toegankelijk!

Vereniging ouders van een overleden kind Een verwijzing naar onze site staat hier onder de "links"onder het kopje "sites ter ere van overleden kinderen".

In Memoriam Rashid 17-4-1988 * 5-10-1996

De moeder van Rashid heeft het boek “doet het pijn, mam? “ geschreven

naar aanleiding van Rashids 10 e overlijdensdag. Het boek is te bestellen op

http://www.bergboek.nl onder ISBN nummer  90-77764-45-3.

www.rashid.nl

Rashid Dit is de site van Rashid. Hij is overleden aan een medullo blastoom, net als Laura. Laura staat op deze site bij de links. Verder vind je Laura bij "Rashid"s vriendjes in de hemel".
Manon Nina Voerman Manon is net zoals Laura op driejarige leeftijd overleden aan een medullo blastoom. Een verwijzing naar de site van Laura staat bij Manon onder de links/links naar andere kindersites.
Pascal Smits
Pascal is overleden op 21 juli 2002. Hij was een taaie gast. We zullen hem nooit vergeten!
Een verwijzing naar Laura staat onderaan de pagina bij "links naar andere mensen met een hersentumor en meer".
Knuffelwolk Yorrick is tijdens de geboorte overleden aan een hersenbloeding. Laura vinden? Klik op "Yorrick Hanckmann" (boven de foto) en vervolgens op de button "Knuffelwolk". Laura zweeft op de vijfde wolk. Een verwijzing naar onze pagina staat vermeld onder de "nuttige links" onder "homepages van andere ouders".
Stichting Jaimy van Boxel Op 05-09-2001 is de Stichting Jaimy van Boxel opgericht.

Doel: het ondersteunen door middel van goederen en of gelden van kinderoncologische centra in Nederland en in het bijzonder op het gebied van speelgoed en andere zaken.

Merlijn Mackenzie Homepage voor Merlijn Mackenzie,
onze zoon en broer die op 28 juni 2002
bij een verkeersongeluk om het leven kwam.
www.sterrekindjejasper.nl Web-site van onze guitige vent Jasper*
Laura is hier te vinden onder de Favoriete links.
www.christaovergaauw.nl

Christa Overgaauw is op 6 november 2001 overleden aan een kwaadaardige, snelgroeiende tumor in haar buik (rhabdomyosarcoom). Ze is 6 jaar geworden.

Wij vinden het fijn als je een berichtje bij Christa achterlaat.

www.xavier-bos.net

Xavier met jouw heengaan werd een stralende zonnige dag een lange grijze winterdag. Toch zal die stralende zonnige dag met je heengaan altijd in onze herinnering blijven bestaan .

Laura staat vermeld bij de Links.

Kimberly & Aletta Ter herinnering aan onze dochtertjes.
Jamie van der Schaaf

Deze website hebben we gemaakt ter nagedachtenis aan onze allerliefste Jamie, een dapper mannetje, die een lange strijd heeft verloren tegen zijn aangeboren hartafwijking.

Site van Kelsey Site van Kelsey*, geboren op 16 september 2004 en overleden op 29 november 2005 aan de spierziekte Werdnig-Hoffmann, sma type 1._new


gemaakt door Marianne Poulie voor Laura's 5e verjaardag (8 juni 2003)


Onderstaande 8 creaties zijn gemaakt door Nolita voor
Laura op 7 november 2003. Nolita is te vinden op:
http://vrienden.clubs.nl/engeltjesOnderstaande award gekregen van Juliënne, october 2004.


gemaakt door Jurgen, 1 augustus 2004


Gekregen van Mandy voor Laura's 7e verjaardag 08-06-2005


van Mandy


Gekregen van Yvette, oma van Kelsey


19-4-2006


Gekregen van Mandy voor Laura's 8e verjaardag op 8 juni 2006.van Mandy, 18-6-2006